Esittelyssä Clownmob Collective

Mikä on Clownmob Collective?

Clownmob Collective on vaihteleva joukko innokkaita ja ehdottoman ammattitaitoisia ja säkenöiviä klovneja, jotka rakastavat esiintyä ja ihmetellä. Leikkimieli ei ole todellakaan vain lapsia varten, kuten jokainen klovni tietää! Joukossamme on sekä sirkusalan ja muiden esittävien alojen ammattilaisia, että kokeneita tekijöitä. Kaikkia yhdistää rakkaus esiintymiseen ja halu jakaa taidetta. Yhdessä muodostamme kollektiivin, jonka toimintaan lukeutuvat muun muassa klovniesitykset, flashmobit, tanssiesitykset ja kaikenlainen klovnimainen hauskanpito!

 

Miten kuvailette taidettanne?

Lapsenomainen ihmettely, nauru ja leikki kuuluvat olennaisena osana taiteeseemme, mutta toisinaan se voi myös koskettaa tai jopa suututtaa. Kaikki tunteet kirjot ovat sallittuja niin klovneissa kuin yleisössä.

 

Mistä inspiroidutte?

Leikki, läsnäolo ja elämän keveys saa meidät hymyilemään. Inspiraatiota löydämme myös jokapäiväisen elämän arkisista asioista, pienistä tavallisista jutuista joista klovni ennakkoluulottomalla lähestymistavallaan voi löytää yllättävänkin monimuotoisia näkökulmia.

 

Mistä haaveilette? 

Haaveilemme, että jokainen ihminen voisi löytää sisäisen leikkinsä yhä uudestaan ja uudestaan ja sen myötä ripauksen klovnimaista olotilaa edes hetkittäin! Tämän lisäksi haaveilemme kokoonpanomme ja toimintamme laajenemisesta koko Suomen laajuiseksi ja miksei jonain päivänä maailman laajuiseksi  kollektiiviksi.

 

Mitä teillä on nyt meneillään? 

Tällä hetkellä harjoittelemme Tampereen Hiedannan Puutarhajuhlia varten, jossa esiinnymme klovninumerolla: ”Patun puutarhajuhlat”.

 

Clownmob Collective Facebookissa.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s