Bändi, joka kuulostaa Moongasilta

Miten Moongas sai alkunsa?

Matti teki ensimmäisen bassodemon joskus helmikuussa 2018, ja lähetti sen Antille. Siitä se sitten lähti. Sen jälkeen biisinraakileita on tehty kovalevyt täyteen. Kesällä 2019 mukaan liittyi nuori rumpalilupaus Francesco, ja homma nousi kunnolla siiville. Ensimmäiset sinkut julkaistiin talvella 2020. Mutta kuten lukemattomat muut projektit, myös Moongas pysähtyi koronapandemiaan. Onneksi materiaalia oltiin jo nauhoitettu runsain mitoin, ja sitä työstettiin ns. studion puolella tuosta eteenpäin.

Miten kuvailette musiikkianne?

Ensisijaisesti toivomme kuulostavamme Moongasilta. Genreistä, tai muista turhista rajoituksista me ei sen kummemmin välitetä, vaan musiikki syntyy kaikenlaisista vaikutesekoituksista porukalla jammailemalla, ja aihioita työstämällä. Kämpillä fiilistellään milloin mitäkin, viimeisimpinä esim. King Crimsonia, Melvinsiä, Fugazia, This Heatia, ja vaikkapa Kamaal Williamsia


Mistä inspiroidutte?

Levyn tekemisen aikaan isot inspiraation lähteet olivat mm. Twin Peaks, koronapandemia, Matin uudet bassot, Francescon alter-ego Dirty Frank, maailman sekopäiset tilanteet, töiden jälkeen ennen soittotreenejä haettu R-kioskin iso kahvi.


Mistä haaveilette?

Että Dirty Frank saisi oman TV-shown. Yritämme kyllä sanoa musiikillamme jotain, eli miksemme myös toivoisi, että valtavirrasta ulkopuolella olevan bändimusiikin ystävät tsekkaisivat levymme Bandcamp-sivultamme.


Mitä bändillä on nyt meneillään? 

Yritämme saada Dirty Frankia maailmankartalle tekemällä hänestä some-ilmiötä.

Moongasin albumi löytyy Bandcampista

Francesco Raimondi – drums, security
Matti Stenvall – bass, transport
Antti Väärälä – guitar, vocals, wheelbarrow


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s