Kulttuuriuutisen vuosi

Vuosi on kulunut siitä kun Kulttuuriuutinen julkaisi ensimmäisen juttunsa. Blogin pitäminen on ollut paljon antoisampaa mitä olin kuvitellut. Vuoden aikana olen tavannut mielenkiintoisia ihmisiä, nähnyt upeita näytelmiä, kuunnellut hyvää musiikkia ja kokenut muita kulttuurielämyksiä. Kohtaamisista on jäänyt muutakin kuin blogipäivitys. Tinkimättömät taiteilijat ovat rikastuttaneet elämääni ja toivottavasti myös lukijat ovat päässeet kirjoitusten kautta mukaan elämyksiin. Teitä lukijoita on ollut enemmän kuin uskalsin vuosi sitten toivoa.

Monista tapahtumista Kulttuurikurko on kirjoittanut kokemuksiaan, mutta paljon on myös jäänyt kirjoittamatta. Aikaa ei vain ole ollut. Blogipäivitykset ovat harventuneet marraskuun jälkeen, mikä johtuu siitä, että olen kirjoittanut myös rajattomaan kulttuurimedia Nousuun. Mutta toki Kulttuuriuutisen päivitykset jatkuvat pian. Kulttuuriuutisen löydät myös Facobookista, Instagramista ja Twitteristä.

Kiitos palautteesta, ideoista ja kommenteista. Niitä ei saa ikinä liikaa. Toivottavasti tuleva vuosi on ainakin yhtä rikas.

Hyvää loppuvuotta!

Kalervo Palsa: Jouluvieras

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s